Найбільші кішки у світі

Ми звикли, що кішки важать зазвичай до 6 кілограмів, найчастіше 2-3 кілограми. Але чи бачили ви коли-небудь кішку вагою в 15 кілограм? Сьогодні ми вам розповімо про найбільші домашні породи сімейства котячих, про які ви можливо ще навіть не чули. Окремо про кожну породу дивіться тут https://kultura.poltava.ua, як доглядати, годувати та виховувати.

Найбільші кішки у світі

  1. Сибірська коша

Кішки цієї породи важать у середньому від 6 до 7 кілограм, коти можуть досягати ваги 12 кілограм. Ласкава порода, яка підійде людям страждає алергією на шерсть.

Найбільші кішки у світі

  1. Норвезька лісова кішка

Норвежці схожі зі своїми сибірськими побратимами. Коти досягають 10 кілограм, кішки трохи менші, від чотирьох до п’яти. Грайлива порода, яка також вимоглива до уваги з боку господаря.

Найбільші кішки у світі

  1. Мейн-кун

Порода, яка заслуговує на окрему увагу. Вага котів досягає 12-13 кілограм, кішки важать від п’яти до восьми. Довжина тіла може досягати трохи більше одного метра, а виразні пензлики на вухах нагадують рисів.

Найбільші кішки у світі

  1. Регдолл

Надзвичайно доброзичлива порода, ходять легенди про надзвичайну здатність цих котів досягати максимального розслаблення своїх м’язів. Але будьте обережні, через це вміння вони не вміють приземлятися на свої лапки.

Найбільші кішки у світі

  1. Саванна

Ось ми і підійшли до найбільшої породи кішок у світі. Вражаючих розмірів можуть досягати Саванни, охоплення в загривку становить 15 см, а вага може досягати 15 кілограмів і вище. Але вони відрізняються не лише своєю вагою, а й собачими звичками. Вони легко піддаються дресируванням, люблять гуляти на повідку та водні процедури.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.