Може волосся посивіти від фарбування?

Багато хто буквально рве на собі волосся, побачивши чергове сріблясте пасмо. Останнім часом дівчата запитують їх виникнення ще до настання повноліття. Але в чому ж річ? Які причини їхньої появи?

Загальне ослаблення організму, сильні стреси, великі переживання, знижена функція щитовидної залози, генетика, фарбування волосся, нестача вітамінів/мінералів, куріння, погане харчування, жорсткі дієти. Які ще є причини сивини на вашій голові читайте по цій адресі https://flexi.com.ua.

Може волосся посивіти від фарбування?

Генетика

Найчастіше це відбувається через «годинний механізм», який запускає зміни в нашому організмі. Цей “механізм” передається нам у спадок від наших батьків.

Вітаміни та мінерали

Недостатня кількість вітамінів і мінералів може вплинути на колір волосся, так як вони відповідальні за їх харчування.

Може волосся посивіти від фарбування?

Куріння

У людини, що курить, пошкоджуються клітини через окислення. Стрес, що виникає через куріння знижує здатність меланіну.

Погане харчування

Особливо шкідлива їжа, яка не містить вітамінів та інших корисних речовин, наприклад, фаст-фуд. Смажену картоплю та м’ясо, цукор, різну випічку – необхідно скоротити у своєму харчуванні.

Може волосся посивіти від фарбування?

Шокуючі потрясіння

Сильні стреси – ще одна причина, через яку в ранньому віці починає сивіти волосся. Все це через те, що при стресі в кров надходить адреналін.

Дієти

Мода на схуднення з боку засобів масової інформації спонукає та змушує дівчат голодувати. В організмі порушуються процеси обміну і можуть виникнути сріблясті пасма.

Харчування важливе для розвитку клітин у волоссі

Коли ви харчуєтесь неправильно, ваш організм обмежує надходження речовин, від яких залежить процес розвитку клітин, що виробляють кератин. Це може призвести до випадання волосся або його посідання.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.